Volcànica.cat. 2015. Font: Volcànica.cat. License: All rights reserved.

La Volcànica.cat és una cita ineludible per als aficionats als jocs en xarxa. Aquesta edició de la trobada, que tindrà lloc del 26 al 29 de novembre, vol fomentar l'ús de les noves tecnologies tant des d'una vessant lúdica amb jocs en xarxa com des de la vessant formativa a través de conferències i xerrades. Per això es diferenciaran, com cada any, dues àrees:

  • La zona de jocs i competicions: tindrà lloc al Recinte Firal d'Olot amb una capacitat màxima de 100 persones que participaran en competicions i activitats. En aquest cas, cal fer inscripció prèvia.
  • La zona oberta al públic: on hi hauran xerrades, tallers i activitats al voltant del món TIC. La oferta és totalment gratuïta i oberta tothom que vulgui sumar-se. En aquest cas, les activitats de dijous 26 tindran lloc a la sala d'actes de l'Institut Bosc de la Coma mentre que les de dissabte 28 es desenvoluparan a l'Aula d'Adults d'Olot.

Els interessats en participar a la LAN party trobaran una llista del material informàtic, accessoris i objectes personals necessaris a la web de la Volcànica. La inscripció té un cost de 15 euros i inclou entrada de 3 dies i espai per acampar. Entre els tornejos programats podeu trobar el League of Legends, el Counter Strike Global Offensive o el Minecraft, entre molts altres. Per la seva banda, el programa de xerrades encara no està tancat.

La Volcànica està organitzada per l'Àrea d'Innovació Tecnològica i Suport Informàtic del Consell Comarcal de la Garrotxa i l'Associació d'Ordinadors Enllaçats i compta amb la col·laboració de persones, entitats i comerços de la zona que contribueixen en la difusió i ofereixen productes de la terra i serveis.