Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tot a punt per la Volcànica 2015!

Publicat el 03/11/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Volcànica.cat. 2015. Font: Volcànica.cat. Llicència: Tots els drets reservats

La desena edició de la Volcànica, la festa de les tecnologies de La Garrotxa, ja està aquí! La trobada inclou una LAN party amb diferents competicions i xerrades i activitats obertes a tothom.

La Volcànica.cat és una cita ineludible per als aficionats als jocs en xarxa. Aquesta edició de la trobada, que tindrà lloc del 26 al 29 de novembre, vol fomentar l'ús de les noves tecnologies tant des d'una vessant lúdica amb jocs en xarxa com des de la vessant formativa a través de conferències i xerrades. Per això es diferenciaran, com cada any, dues àrees:

  • La zona de jocs i competicions: tindrà lloc al Recinte Firal d'Olot amb una capacitat màxima de 100 persones que participaran en competicions i activitats. En aquest cas, cal fer inscripció prèvia.
  • La zona oberta al públic: on hi hauran xerrades, tallers i activitats al voltant del món TIC. La oferta és totalment gratuïta i oberta tothom que vulgui sumar-se. En aquest cas, les activitats de dijous 26 tindran lloc a la sala d'actes de l'Institut Bosc de la Coma mentre que les de dissabte 28 es desenvoluparan a l'Aula d'Adults d'Olot.

Els interessats en participar a la LAN party trobaran una llista del material informàtic, accessoris i objectes personals necessaris a la web de la Volcànica. La inscripció té un cost de 15 euros i inclou entrada de 3 dies i espai per acampar. Entre els tornejos programats podeu trobar el League of Legends, el Counter Strike Global Offensive o el Minecraft, entre molts altres. Per la seva banda, el programa de xerrades encara no està tancat.

La Volcànica està organitzada per l'Àrea d'Innovació Tecnològica i Suport Informàtic del Consell Comarcal de la Garrotxa i l'Associació d'Ordinadors Enllaçats i compta amb la col·laboració de persones, entitats i comerços de la zona que contribueixen en la difusió i ofereixen productes de la terra i serveis.
 

Et pot interessat també

L'ACTIC és clau per aconseguir una ciutadania digital apoderada
Publicat el 24/01/2022
0
JdIS i SteamonEdu 2022
Publicat el 21/12/2021
0
La presència de la JdIS a les xarxes socials
Publicat el 13/12/2021
0
Persones dinamitzadores a la JdIS 2021
Publicat el 13/12/2021
0