Aquesta jornada PIMESTIC tindrà lloc dijous 29 de gener, de 9:30 a 12:00 h, al Centre d'Empreses La Ribera de Flix.

L'objectiu de la jornada és explicar els avantatges d'implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci a través d'exemples reals a partir d'un format innovador i participatiu, per tal que els assistents pugueu intercanviar informació i exposar dubtes.

Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el nou servei d'orientació de les pimes en l'ús de les tecnologies digitals, i s'oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses per poder ser més competitives.

La jornada PIMESTIC està dirigida a gerents i directors/ores de les petites i mitjanes empreses; així com també a emprenedors/ores interessats/des en l’ús de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

Ordre del dia de la jornada:

09:30 a 10:00 h: Acreditacions i Cafè de benvinguda/networking.

10:00 a 10:10 h: Benvinguda institucional, a càrrec de:
- Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.
 - Representant de l'Ajuntament de Flix.

10:10 a 11:30 h: Com ens poden ajudar les TIC?
Incorporar les TIC a les empreses representa múltiples avantatges que redunden en la competitivitat i productivitat de les empreses. Les empreses podran exposar a l'expert TIC amb àmplia experiència les qüestions del seu interès sobre els diferents temes tractats.

11:30 a 11:45 h: Presentació d'un cas d'èxit.

11:45 a 12:00 h: Conclusions de la Jornada i presentació del Servei d'Orientació. Cloenda.

Per assistir-hi és imprescindible emplenar aquest formulari o bé adreçar-se a l'adreça jornades@pimestic.cat. Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Més informació en aquest enllaç.

When

Where

Centre d'Empreses La Ribera - C/ Tallers, 2. Polígon Industrial La Devesa
Flix