Jornades de PL al Berguedà
Jornades de PL al Berguedà.

Els propers 28, 29 i 30 de juny, el Telecentre de Berga organitza les Jornades de Programari Lliure al Berguedà. El programa inclou diversos tallers i xerrades durant tots tres dies.

En aquesta edició els actes és divideixen en 3 dies:

  • El dijous, 28 de juny, a les 20:00h es realitzarà la presentació de les Jornades al Pavelló de Suècia. Seguidament es faran dues xerrades: La primera sobre Guifi.net, la xarxa lliure d’Internet que ja està funcionant a Berga. En la segona xerrada és parlarà de Repara Berga, la nova plataforma de comunicació d’incidències a la via pública.
  • El divendres, 29 de juny, es duran a terme dos tallers a les aules del Telecentre: Un al matí de GNU/Linux i un altre a la tarda de Guifi.net, on es mostrarà com connectar i accedir a aquesta xarxa de comunicacions.
  • Les Jornades es tancaran el dissabte al matí, 30 de juny, amb un taller de Smartphones i tablets on es treballarà sobre els sistema operatiu Android, es mostrarà com optimitzar-lo i algunes aplicacions útils.

Podeu consultar el cartell i el programa amb les activitats que es duran a terme a les jornades. Si esteu interessats/des a assistir a les conferències del 28 de juny no cal inscriure’s. En canvi, si voleu assistir als tallers dels dies 29 i 30 de juny, és necessari que us apunteu omplint els formularis que trobareu al  web de les jornades

When

Where

Telecentre de Berga
C/ Sardana, 24
08600