Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Barcelona Digital Talent Day 2020

From 03/12/2020 - 09:00
to 10/12/2020 - 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
BDTalent 2020
BDTalent 2020. Source: Barcelona Digital Talent. Licence: Tots els drets reservats

La segona edició del Barcelona Digital Talent Day descobreix les claus, reptes i noves oportunitats que presenta l'ecosistema en matèria de talent digital. Se celebrarà el 3 i 10 de desembre.

Durant dues jornades, que tindran lloc el proper 3 i 10 de desembre, podrem conèixer casos d'èxit que presentaran la importància del reskilling corporatiu i l'atracció i gestió del talent digital en una organització.

Dia 1: Per dur a terme un procés de digitalització amb èxit es requereixen de nous coneixements i competències, per això, la transició dels empleats cap a les habilitats digitals és clau en el context actual però, per on començar? Amb l'experiència de Daniel Newman, advisor del programa de reorientació professional "Upskilling 2025" d'Amazon i columnista a Forbes.

Dia 2: Per impulsar el creixement d'una companyia ja no es tracta únicament de ser grans si no de ser atractius per al talent digital i disposar d'estructures àgils i elàstiques que ens permetin adaptar-se als cicles d'una organització. És imprescindible conèixer models com el "Staff on demand" que impulsaran la incorporació de professionals claus en el creixement de qualsevol companyia. Amb Salim Ismail, Founding Executive Director de Singularity University.

Registreu-vos aquí.

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 3 December, 2020 - 09:00 to Thursday, 10 December, 2020 - 18:00
Course type: 
virtual