BDTalent 2020
BDTalent 2020.

Durant dues jornades, que tindran lloc el proper 3 i 10 de desembre, podrem conèixer casos d'èxit que presentaran la importància del reskilling corporatiu i l'atracció i gestió del talent digital en una organització.

Dia 1: Per dur a terme un procés de digitalització amb èxit es requereixen de nous coneixements i competències, per això, la transició dels empleats cap a les habilitats digitals és clau en el context actual però, per on començar? Amb l'experiència de Daniel Newman, advisor del programa de reorientació professional "Upskilling 2025" d'Amazon i columnista a Forbes.

Dia 2: Per impulsar el creixement d'una companyia ja no es tracta únicament de ser grans si no de ser atractius per al talent digital i disposar d'estructures àgils i elàstiques que ens permetin adaptar-se als cicles d'una organització. És imprescindible conèixer models com el "Staff on demand" que impulsaran la incorporació de professionals claus en el creixement de qualsevol companyia. Amb Salim Ismail, Founding Executive Director de Singularity University.

Registreu-vos aquí.

Quan

On

Format virtual