Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols col·laborar en dibuixar el futur d'Internet?

Posted on 30/03/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Net Futures
Net Futures. Source: Web de Net Futures. Licence: Tots els drets reservats

Net Futures (“El futur de la Xarxa”) necessita la teva ajuda. Aquest projecte impulsat per la Comissió Europea té com a objectiu establir les bases i coordinar la recerca, innovació i iniciatives polítiques entorn al futur d'Internet i el programari i serveis que se'n deriven. Per a poder fer-ho volen comptar amb la teva opinió!

Net Futures està identificant els reptes tecnològics clau i prioritats de recerca que serviran per a establir una agenda de recerca i innovació per als propers anys. Per a poder fer-ho realitat, Europa ha de arribar a una massa crítica i invertir en la propera generació d'Internet.

Les iniciatives que s'executen des de l'H2020 són molt rellevants en aquest context. Sovint són impulsades per actors de la indústria o es centren en aspectes predeterminats, com ara la salut electrònica, els grans volums de dades o l'Internet de les coses. Un element clau de l'èxit per aquesta reflexió és deixar un espai obert a la innovació i permetre que la comunitat científica i l'empresari dirigeixi i aposti per idees més trencadores.

Es necessita un enfocament fresc i nou per a dibuixar les línies que definiran l'Internet del futur. Els experts, com ara els dinamitzadors/es que formeu part de la Xarxa Punt TIC, esteu convidats a opinar entorn a les funcionalitats esperades i els blocs de construcció de la Internet de 2025, definir les seves condicions i com fer que siguin oberts.

Podeu fer les vostres aportacions fins al 10 d'abril responent aquesta enquesta online o enviant un document d'entre 1 i 2 pàgines. El formulari convida a reflexionar entorn a qüestions com el model d'Internet actual o quines han de ser les àrees de recerca prioritàries. També podeu aportar documents addicionals a través de l'adreça CNECT-E-NEXTGEN@ec.europa.eu. Els resultats estaran disponibles de manera pública en un informe.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.