Net Futures
Net Futures. Tipus de lletra: Web de Net Futures. Llicència: Tots els drets reservats.

Net Futures està identificant els reptes tecnològics clau i prioritats de recerca que serviran per a establir una agenda de recerca i innovació per als propers anys. Per a poder fer-ho realitat, Europa ha de arribar a una massa crítica i invertir en la propera generació d'Internet.

Les iniciatives que s'executen des de l'H2020 són molt rellevants en aquest context. Sovint són impulsades per actors de la indústria o es centren en aspectes predeterminats, com ara la salut electrònica, els grans volums de dades o l'Internet de les coses. Un element clau de l'èxit per aquesta reflexió és deixar un espai obert a la innovació i permetre que la comunitat científica i l'empresari dirigeixi i aposti per idees més trencadores.

Es necessita un enfocament fresc i nou per a dibuixar les línies que definiran l'Internet del futur. Els experts, com ara els dinamitzadors/es que formeu part de la Xarxa Punt TIC, esteu convidats a opinar entorn a les funcionalitats esperades i els blocs de construcció de la Internet de 2025, definir les seves condicions i com fer que siguin oberts.

Podeu fer les vostres aportacions fins al 10 d'abril responent aquesta enquesta online o enviant un document d'entre 1 i 2 pàgines. El formulari convida a reflexionar entorn a qüestions com el model d'Internet actual o quines han de ser les àrees de recerca prioritàries. També podeu aportar documents addicionals a través de l'adreça CNECT-E-NEXTGEN@ec.europa.eu. Els resultats estaran disponibles de manera pública en un informe.