A la Jornada de dinamització de la Internet Social 2012 no va faltar un vídeo sobre la Xarxa Punt TIC. Com en altres edicions, 10 minuts del programa de la trobada van estar reservats per projectar un vídeo sobre la nostra xarxa preparat per l'Oficina Tècnica.

Fotograma del vídeo que es va emetre a la JdIS12
Fotograma del vídeo que es va emetre a la JdIS12.

La  Jornada de dinamització de la Internet Social 2012 es va celebrar al Cibernàrium de l'Edifici MediaTIC de Barcelona el passat divendres 30 de novembre. Després de la benvinguda a càrrec del Sr. Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació en funcions, i el Sr. Jordi Roca, director operatiu de Formació de Barcelona Activa de l’Ajuntament de Barcelona, s'hi va projectar un petit vídeo que posa en relleu el treball que es realitza dia a dia als Punt TIC d'arreu de Catalunya.

El vídeo tenia per objectiu celebrar els 10 anys de la xarxa i mostrar l'esperit, els objectius i les persones que la conformen. La projecció va introduir alguns dels temes que tot seguit es van tractar a la jornada, com ara, el treball dels Punt TIC per al foment de l'ocupabilitat, el coworking, la innovació social, la robòtica educativa, i la col·laboració amb altres xarxes de telecentres.

Aquí el teniu!