Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tornen les proves ACTIC

Posted on 20/07/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Tornen les proves ACTIC
Tornen les proves ACTIC, for ACTIC. Licence: Tots els drets reservats

Les proves ACTIC tornen a realitzar-se en tot el territori de Catalunya amb les mesures de protecció i organitzatives com la distància física interpersonal, tant en espais tancats com a l'aire lliure.

El passat 18 de juny el president de la Generalitat de Catalunya dictava el Decret de la nova governança de l'emergència sanitària provocada per la COVID-19 amb la resolució SLT/1429/2020, per la qual s'adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2.

Amb aquesta notícia, finalitza la fase III del Pla per a la desescalada de les mesures extraordinàries adoptades per fer front a la pandèmia i els centres col·laboradors poden tornar a realitzar les proves d'avaluació de l'ACTIC en tot el territori de Catalunya.

Des de l'ACTIC recorden que és responsabilitat de la ciutadania assumir les mesures de protecció sanitària i adoptar comportaments preventius, com respectar la distància de seguretat, tant en espais tancats com a l'aire lliure, d'1,5 metres en general; mantenir una bona higiene de mans i fer ús de la mascareta dins els centres col·laboradors. 

Aquí podeu trobar el document on s'especifiquen els requeriments de les instal·lacions que han de complir els centres col·laboradors.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.