Smart City Live 2020
Smart City Live 2020. Author: Smart City Expo. 2020. License: All rights reserved.

El congrés mundial Smart City Expo va començar el 2011 amb una visió, que es preguntava si les iniciatives intel·ligents podrien fer les ciutats més sostenibles. Enguany, el congrés 2020 es reuniran del 17 al 18 de novembre ciutats innovadores per a reflexionar sobre les solucions que construiran una societat més inclusiva, sostenible i justa.

L'esdeveniment es retransmetrà a través de Tomorrow.City, la plataforma de contingut digital que allotjarà els actes. Podeu formalitzar la vostra inscripció gratuïta aquí.

Sis temes que aborden els canvis crítics 

El congrès d’aquest any es converteix en Smart City Live (#SCLive2020), un fòrum per mantenir connectada la comunitat digital malgrat les restriccions actuals a causa de COVID-19 amb un programa de lideratge que reuneix professionals d’alt nivell de ciutats i empreses de tot el món.

El programa es centra en sis temes crucials per abordar els canvis crítics:

  1. Adaptació de la mobilitat urbana a viatges segurs i sostenibles
  2. Tecnologies per fer front als desafiaments urbans mundials
  3. Redissenyar les ciutats i la vida urbana per a tothom
  4. Garantir una recuperació econòmica inclusiva
  5. Infraestructures resistents i entorns urbans per reconstruir millor
  6. El futur del comerç al detall en una era digital

El nou Smart City Live consistirà en un programa de televisió emès durant tot el dia el primer dia, amb entrevistes, debats i casos d’èxit centrats en l’impacte de COVID-19, a més d’un programa el segon dia amb tallers, sessions i activitats paral·leles, que reuniran actors clau i institucions mundials amb l’objectiu d’abordar els reptes que es troben més enllà de l’impacte a curt termini de la pandèmia.

Premis World Smart City 2020

Els premis World Smart City (WSCA) seran un dels moments destacats d’aquest proper esdeveniment, on es reconeixeran estratègies, projectes i idees pioneres de la ciutat en funció de la seva innovació, rellevància, impacte, abast d’implementació, compromís ciutadà, co-creació , inclusivitat, viabilitat, reproductibilitat i col·laboració entre múltiples parts interessades, entre altres aspectes. 

Les ciutats, els projectes i les idees innovadores podràn obtenir reconeixement mundial en un dels moments destacats de Smart City Live: el WSCA. El lliurament de premis s’emetrà en directe el 18 de novembre

S’adrecen a ciutats del sector públic i privat, empreses, empresaris, startups, innovadors digitals, desenvolupadors, centres de recerca, universitats, tecnologies cíviques, representants de la societat civil, organitzacions no governamentals, cooperatives, consorcis (públic-privat). ), i activistes socials, amb idees innovadores, investigació, anàlisi, estudis, visions i solucions per a la gestió i el desenvolupament de les nostres ciutats.