cartell mbytes
cartell mbytes.

S'han creat uns tallers molt diversos d'oci relacionats amb les TIC i l'electrònica, on es vol donar a conèixer les noves tecnologies a tots els ciutadans que els motiva la idea. Està adreçat a un públic generalitzat i de totes les edats, ja sigui per als què volen entrar per primer cop a les noves tecnologies o bé, per als què volen passar una bona estona dins el món digital. Trobareu tota la informació sobre l'mbytes a la pàgina oficial però us destaquem algunes de les activitats.

 

La Robòtica tindrà un pes important a l'mbytes. Hi trobem tres tallers diferents: El meu robot reciclat, obert als alumnes del casal d'estiu on construiran un robot amb diferents elements reciclats d'ordinadors;  Construeix el teu Robot Solar on podran construir robots que funcionen amb llum solar i per últim un Taller Obert i Exposició de Robòtica. Aquesta activitat està oberta a tot el públic on es mostrarà la feina realitzada en els dos tallers anteriors i s'explicarà com construir el nostre propi robot.

Els aficionats als videojocs també tindran el seu espai. Ens podrem posar en forma amb la wii fit i també podrem gaudir del campionat obert de wii amb la competició familiar Wii Sports Resort i la Competició Super Smash Bross Browl, amb premis pels guanyadors.

Unim astrologia i tecnologia amb un taller de fotografia astronòmica on podreu aprendre a capturar els astres amb la tecnologia. Els aficionats a la música electrònica podran veure una demostració en viu i un master class de música electrònica dins el taller Master Class de Música Electrònica.

El còmic digital també hi té el seu espai on podreu veure l'Àlex Solà (el tentacle) fent servir les eines digitals per crear un webcomic.

Dins l'mbytes hi hem afegit Sóc un crack a la xarxa. S'han fet diferents xerrades per conèixer persones que han convertit el seu hobby en la seva feina. Ja s'ha fet el dels videojocs, el de la creativitat i el dels esports; aquesta setmana es centrarà a la xarxa. Els convidats són: Joan Carreras, redactor al 3cat24.cat i autor de la novel·la l'Home d'Orgami. Jordi Ramot, creador de l'espai wikiloc.com. Juan Ignacio Solera, fundador de Ivoox.com. Mireia Mateu, consultora en socialmedia i emprenedora. Sergi Sabaté, periodista del diari digital esportiu.cat

Els actes es celebraran a diferents espais de Manlleu com Can Puget, l'embarcador del Ter, el Casal Cívic i el Punt TIC d'elCanal. 

Si us voleu inscriure a algun dels tallers o voleu més informació, podeu enviar un correu electrònic a elcanalpuntic@gmail.com o trucar al 93 851 11 73