Jornada de Tecnologia mòbil per a l'empresa. Imatge de l'Storify: https://storify.com/GMercat/jornada-tecnologia-mobil-per-a-l-empresa
Jornada de Tecnologia mòbil per a l'empresa. Imatge de l'Storify: https://storify.com/GMercat/jornada-tecnologia-mobil-per-a-l-empresa.

S'hi van donar a conèixer tres casos d'èxit locals: dues empreses de l'àmbit del màrqueting mobile, Xopik i Catalogplayer  mobile-commerce, participants de la passada Mostra d'innovació del 2013, i la Fundació General Hospital de Granollers, amb la seva recent aplicació mòbil amb més de 500 descàrregues en un mes.

En la presentació es van mostrar els avantatges i les dificultats que presenta la implementació d'aquest tipus de tecnologia dins l'entorn empresarial i, més concretament, en la presa de decisions per part de directius i càrrecs responsables de les empreses. La influència de la tecnologia en els nous models de negocis o, l'emergència de productes i serveis derivats d'Internet de les coses fan cada dia més imprescindible l'apoderament digital per part de tots els professionals.

La jornada es va iniciar amb la xerrada “Sigues digital: treu profit de la tecnologia mòbil a l'empresa” a càrrec de Montse Guitert, directora del Màster de Potenciació digital (Digital Empowerment) de la UOC i Carles Garrigues, director del Postgrau en Desenvolupament d'Aplicacions per a Dispositius Mòbils de la UOC.

Aquesta és la primera edició del màster universitari en Potenciació Digital, dissenyat expressament per donar resposta a les necessitats de professionals i directius, i ajudar-los a ser autònoms i integrar de forma transversal les tecnologies digitals en l'estratègia de negoci.

El màster té una durada d'un any i s'han d'assolir 60 ECTS. Començarà el 16 d'octubre i s'impartirà en modalitat on-line. S'inicia amb una assignatura de gestió de projectes per a treballar des de l'inici el projecte final. Aquest enfocament permet configurar un projecte d'acord amb les necessitats i els requisits dels àmbits professionals dels estudiants. 

 

En aquest Storify podeu veure algunes fotografies, comentaris i presentacions de la jornada.