Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Pandèmia, dades i igualtat de gènere

Posted on 16/07/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Webinar Pandèmia, dades i igualtat de gènere
Webinar Pandèmia, dades i igualtat de gènere, for Pexels

Datanatives ha reunit expertes en salut digitalemprenedoriaciències de dades i epidèmies per compartir les últimes investigacions sobre les dades relacionades amb l'impacte de COVID-19 en la igualtat de gènere.

Les pandèmies provoquen baixades econòmiques que agreugen les desigualtats de gènere existents. A més, les dones representen la majoria de la plantilla sanitària i social en les primeres línies.

Com han d’afrontar els governs i els responsables polítics les vulnerabilitats que tenen les dones a la llar, a les primeres línies i als llocs de treball? Per tractar aquests temes, Datanatives ha reunit expertes en salut digitalemprenedoriaciències de dades i epidèmies per compartir les últimes investigacions sobre les dades relacionades amb l'impacte de COVID-19 en la igualtat de gènere.

A l'esdeveniment van participar les expertes:

Taryn Andersen, presidenta i cofundadora de Impulse4women, una associació sense fins de lucre que construeix una xarxa activa per a connectar a dones emprenedores i projectes d'impacte social amb inversors), Agnieszka Michalik, arquitecta de solucions en HERE Technologies, investigadora d'igualtat de gènere; Ariadna Cuffi, llicenciada en Ciències de Dades en AllWomen-tech, una escola de Ciència de Dades, Disseny d'Experiència d'Usuari i Gestió de Productes creat per a dones, per dones; Giovanna Jaramillo, epidemiòloga sènior de l'Organització Mundial de la Salut i Moojan Asghari, Tech Entrepreneur, Cofundadora de Women in AI, un do-tank sense fins de lucre que treballa per a una IA inclusiva de gènere que beneficiï a la societat global.

Durant aproximadament una hora, les ponents van explicar diferents realitats basades en dades sobre com dones i homes estan enfrontant la pandèmia, així com les mesures que poden ser emprades pels governs en la formulació de polítiques públiques.

Podeu accedir aquí al vídeo en anglès.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.