Escola virtual d'hivern d'Espiral
Escola virtual d'hivern d'Espiral.

Els i les docents trobaran diverses opcions formatives en àrees diferents però complementàries: els entorns virtuals de formació en el vessant tècnic i pedagògic, els serveis de Google aplicats a l'educació, eines, metodologies i recursos per moure’ns amb fluïdesa per la web 2.0, les possibilitats dels continguts i recursos educatius oberts i les llicències Creative Commons, etc. També volen introduir la reflexió del procés docent a través dels entorns personals d'aprenentatge i els portafolis docents.

Aquesta formació organitzada per Espiral es desenvoluparà del 22 de febrer al 2 d'abril i compta amb el reconeixement oficial del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El període d'inscripció serà obert fins al 15 de febrer. La persona que vulgui formalitzar la matrícula haurà d'indicar quin curs ha triat i fer el pagament de 80€ (els socis i sòcies d'Espiral obtindran un 40% de descompte).

Espiral també ofereix quatre de cursos del programa Docents en xarxa, una nova acció formativa de l'entitat en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya. Aquest programa està específicament dirigit al professorat d'educació primària i secundària, per tal d'estructurar solucions formatives que responguin a les necessitats dels docents.