Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica. Author: Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica. 2021. License: BY.

A partir del 6 d’abril el nou Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica comptarà amb nou projectes residents, resultants de la primera convocatòria de residències que ha obert l’equipament del Congrés – Els Indians. Els projectes seleccionats treballen al voltant de la tecnologia, la ciència i la democràcia, a través d’àmbits diferents però amb una preocupació comuna: vincular-se al teixit veïnal a partir de tecnologies obertes i democràtiques.

La convocatòria de projectes residents 2021-2022 ha rebut un total de disset propostes que volien formar part de l’espai. Dins dels projectes que han obtingut espai s’hi troben entitats de reconeixement local i nacional com la Fundació Goteo, FemDevs, Ars Games, TechnovationCAT o Dones Tech, així com projectes de nova o recent creació com Digital Fems o Estat de Cultura, que esperen fer sinergies amb la comunitat que s’està creant. El 29 d’abril es farà un acte públic al propi equipament per donar a conèixer les residències al barri. Si voleu més informació podeu consultar la notícia que ha publicat el Canòdrom a la seva pàgina web.