Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nou residències de tecnologia amb impacte social arrenquen al Canòdrom

Publicado el 29/03/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica, por Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica. 2021. Licencia: BY

Projectes de nova creació i de llarga trajectòria es troben al centre comunitari referent en tecnologies ètiques, que replanteja la relació entre equipaments municipals i teixit veïnal.

A partir del 6 d’abril el nou Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica comptarà amb nou projectes residents, resultants de la primera convocatòria de residències que ha obert l’equipament del Congrés – Els Indians. Els projectes seleccionats treballen al voltant de la tecnologia, la ciència i la democràcia, a través d’àmbits diferents però amb una preocupació comuna: vincular-se al teixit veïnal a partir de tecnologies obertes i democràtiques.

La convocatòria de projectes residents 2021-2022 ha rebut un total de disset propostes que volien formar part de l’espai. Dins dels projectes que han obtingut espai s’hi troben entitats de reconeixement local i nacional com la Fundació Goteo, FemDevs, Ars Games, TechnovationCAT o Dones Tech, així com projectes de nova o recent creació com Digital Fems o Estat de Cultura, que esperen fer sinergies amb la comunitat que s’està creant. El 29 d’abril es farà un acte públic al propi equipament per donar a conèixer les residències al barri. Si voleu més informació podeu consultar la notícia que ha publicat el Canòdrom a la seva pàgina web.

Te puede interesar también