Programa Noies ROBOCAT
Programa Noies ROBOCAT. Author: Pixabay. 2017. License: BY-SA.

La tecnologia i la ciència necessiten de tot el talent. Per aquest motiu és fonamental que tots els joves s’apropin en condicions d’igualtat a la robòtica i a la tecnologia. Des de la ROBOCAT creuen amb la importància de refermar el seu compromís perquè les nenes i noies cursin carreres STEM, per això impulsem el programa Noies ROBOCAT.

El perquè de Noies ROBOCAT

A nivell mundial, segons la UNESCO, les investigadores científiques representen un 28%, i només el 35% dels estudiants matriculats en disciplines STEM són dones. A la ROBOCAT hi participen un 39% de noies. El programa Noies ROBOCAT finançarà a un equip participant en el programa i obrem un canal per a què entitats, empreses i institucions donin suport a la iniciativa i ens ajudin a què més equips de noies participin en la ROBOCAT. Podeu obtenir aquí més informació. Els particulars també hi poden col·laborar a través del següent enllaç.

Quins són els requisits per a participar en el programa Noies ROBOCAT?

  • Formar equips de nenes i noies de fins a 18 anys.
  • Formar equips d’un mínim de 4 noies.
  • Compromís de participació en el programa durant 1 anys.

Podeu realitzar la sol·licitud entre el 10 de juny i el 10 d’octubre de 2021 a través del formulari d’inscripció a la ROBOCAT 2021-22. La sol·licitud no implica la participació automàtica en el programa. Superats els criteris de selecció, les places disponibles per a participar en el programa s’atorgaran per odre de sol·licitud i segons el finançament disponible.