VII Concurs imatge digital. Les nostres oliveres i el món de l'oli.
VII Concurs imatge digital. Les nostres oliveres i el món de l'oli..

En aquesta edició, a més de la qualitat de les imatges presentades, cal destacar l’alt nombre de participants: 65 imatges presentades per 25 participants. El gran nombre d’imatges presentades va fer més complexa la tasca del jurat a l'hora de triar les imatges guanyadores, ja que eren moltes les que destacaven per alguna o altra cosa.

Finalment, el primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Alina Caballé Arín, el segon premi, dotat amb 50 € va ser per a Núria Gaya Sol i el tercer premi, una memòria USB de 32 Gb, se’l va endur un dels participants més joves, Guillem Blanch Roldan. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

Les imatges han restat exposades durant totes les festes a l’ajuntament. També podeu accedir al següent enllaç per veure totes les imatges participants i quines han estat les guanyadores.

 

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i de l’augment de participants en el mateix. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la ciutadania. A més, el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge donin a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.