El passat 5 de juliol i dins el marc de les Festes Majors 2012 de Santa Bàrbara, el Punt TIC Santa Bàrbara va fer entrega dels premis del VII concurs d’imatge digital. En aquesta edició la temàtica era: Les nostres oliveres i el món de l’oli. Aquest concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal.

VII Concurs imatge digital. Les nostres oliveres i el món de l'oli.
VII Concurs imatge digital. Les nostres oliveres i el món de l'oli..

En aquesta edició, a més de la qualitat de les imatges presentades, cal destacar l’alt nombre de participants: 65 imatges presentades per 25 participants. El gran nombre d’imatges presentades va fer més complexa la tasca del jurat a l'hora de triar les imatges guanyadores, ja que eren moltes les que destacaven per alguna o altra cosa.

Finalment, el primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Alina Caballé Arín, el segon premi, dotat amb 50 € va ser per a Núria Gaya Sol i el tercer premi, una memòria USB de 32 Gb, se’l va endur un dels participants més joves, Guillem Blanch Roldan. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

Les imatges han restat exposades durant totes les festes a l’ajuntament. També podeu accedir al següent enllaç per veure totes les imatges participants i quines han estat les guanyadores.

 

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i de l’augment de participants en el mateix. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la ciutadania. A més, el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge donin a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.