Jornada de dinamització de la Internet Social 2020
Jornada de dinamització de la Internet Social 2020. Author: ODT. 2019. License: BY-SA.

El 2020 està sent un any de molts canvis, reptes i desafiaments. Des de la Xarxa Punt TIC, volem afrontar aquesta nova situació que ens ha tocat viure per continuar treballant des de la innovació social digital.

És per això que volem convidar-vos a una nova edició de la Jornada de Dinamització de la Internet Social, que tindrà com a lema 'El paper de la tecnologia i els Punt TIC en situació de pandèmia'. Enguany, i degut a la situació de la Covid-19se celebrarà del 9 al 18 de desembre i serà virtual.

Malgrat la situació de pandèmia no ens permeti reunir-nos presencialment, tenim moltes ganes de retrobar-nos un any més amb tots vosaltres, dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC, i també amb tots els que compartim projectes comuns. Esperem que aquesta convocatòria ens porti noves sinergies d'impuls de nous reptes.

Ben aviat donarem a conèixer totes les novetats del programa i les inscripcions però us avancem algunes temàtiques:

Per continuar treballant en la línia que els nostres punts esdevinguin referents territorials per a la ciutadania, la JdIS 2020 comptarà amb jornades territorials adreçades als dinamitzadors/es amb l'objetiu de conèixer la realitat TIC del nostre territori. 

A més, tindrem sessions obertes sobre experiències interessants que han tingut lloc el darrer any. Coneixerem, entre altres, propostes com l'impacte de la Covid-19 en les presons i solucions tecnològiques; solucions als processos de l’era digital amb empreses tecnològiques de l'àmbit social i cooperatiu; relacions i sinergies makers i propostes de mobilització social ciutadana com a part de la innovació social digital.

Us convidem a reservar-vos aquestes dates i esperem que la JdIS d'enguany ens ajudi a continuar construint nous espais d'interacció i generar coneixements en xarxa.