Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

InnovaCat premia el talent de les empreses d'Osona

Posted on 15/03/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
InnovaCat
InnovaCat. Source: Web d'InnovaCat. Licence: Tots els drets reservats

Ja s'ha posat en marxa la 6a edició dels Premis InnovaCat, que volen reconéixer iniciatives empresarials innovadores i proactives a la comarca d'Osona. Els més de 200 projectes presentats durant les 5 edicions anteriors han consolidat el certamen com una cita obligada pels empresaris i empresàries osonencs.

Els premis estan adreçats a empreses amb seu a Osona i també a aquelles que aportin valor afegit a la comarca. El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 29 d'abril. S'han establert 2 categories diferents:

  • Premi Empresa Jove: on poden optar empreses innovadores amb una trajectòria de fins a 5 anys. En aquest cas, el premi és una dotació econòmica de 12.000 euros.
  • Premi Empresa Avança: on poden optar empreses innovadores amb una trajectòria de més de 5 anys que destaquin per la seva trajectòria i capacitat d'adaptació als canvis. En aquest cas, el premi és una dotació econòmica de 20.000 euros.

A més a més, les empreses guanyadores de les dues categories s'enduran un Viatge InnovaCat, un viatge empresarial fet a mida per a elles on podran conéixer de primera mà les tendències del seu sector en concret i ampliar la seva visió estratègica. El valor màxim del viatge serà de 5.000 euros.

El jurat, format per 13 persones vinculades a l'àmbit empresarial i acadèmic, tindrà en compte criteris com ara l'interès general que tingui el projecte per la comarca d'Osona, el seu grau de maduració, la viabilitat del model de negoci, el grau d'innovació o els plans de màrqueting i operacions, entre molts altres.

Els premis són iniciativa de l'Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

En les bases del concurs trobareu tota la informació necessària sobre la documentació a presentar.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.