InnovaCat
InnovaCat. Fuente: Web d'InnovaCat. Licencia: Todos los derechos reservados.

Els premis estan adreçats a empreses amb seu a Osona i també a aquelles que aportin valor afegit a la comarca. El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 29 d'abril. S'han establert 2 categories diferents:

  • Premi Empresa Jove: on poden optar empreses innovadores amb una trajectòria de fins a 5 anys. En aquest cas, el premi és una dotació econòmica de 12.000 euros.
  • Premi Empresa Avança: on poden optar empreses innovadores amb una trajectòria de més de 5 anys que destaquin per la seva trajectòria i capacitat d'adaptació als canvis. En aquest cas, el premi és una dotació econòmica de 20.000 euros.

A més a més, les empreses guanyadores de les dues categories s'enduran un Viatge InnovaCat, un viatge empresarial fet a mida per a elles on podran conéixer de primera mà les tendències del seu sector en concret i ampliar la seva visió estratègica. El valor màxim del viatge serà de 5.000 euros.

El jurat, format per 13 persones vinculades a l'àmbit empresarial i acadèmic, tindrà en compte criteris com ara l'interès general que tingui el projecte per la comarca d'Osona, el seu grau de maduració, la viabilitat del model de negoci, el grau d'innovació o els plans de màrqueting i operacions, entre molts altres.

Els premis són iniciativa de l'Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

En les bases del concurs trobareu tota la informació necessària sobre la documentació a presentar.