Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Innoemprèn, programa d'alt rendiment per a emprenedors

Posted on 31/03/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
InnoEmprèn
InnoEmprèn. Source: TecnoCampus. Licence: Tots els drets reservats

Fins a l'11 d'abril pots inscriuret a InnoEmprèn, un programa d’alt rendiment promogut des de TecnoCampus que transforma la teva idea de negoci en un projecte d’empresa potent. El projecte s'adreça a persones emprenedores amb una idea de negoci singular, innovadora o de base tecnològica o bé a empreses de recent creació.

Gràcies a la col·laboració de mentors i especialistes, InnoEmprèn ajuda als projectes seleccionats a través d'un programa de seguiment de 100 hores que inclou sessions grupals, mentoring, consultoria i reunions individuals de seguiment. L'assessorament, que té un cost de 500 euros (més 250 euros per cada participant addicional que es sumi a l'equip) es basa en el Model de Negoci 3D que inclou:

  • Descobreix el model de negoci: convertir la idea de negoci en una proposta de valor clara, descobrint el mercat i la seva reacció davant la proposta de valor.
  • Defineix el model de negoci: planificació del negoci i definició de les estratègies del model.
  • Dimensiona el model de negoci: validació de la viabilitat del projecte a nivell quantitatiu i qualitatiu i aplicació de les tècniques i eines per arribar al mercat.
  • Llançament de l'startup: programa d'acceleració.

L'equip de mentors i especialistes està format per més d'una vintena de professionals de l'empresa privada que representen diferents àmbits de negoci: finances, producció multimèdia, màrqueting o anàlisi digital, entre altres.

La inscripció es pot fer de manera online fins a l'11 d'abril. Us deixem amb un vídeo de valoració de l'edició de 2015: