Logotip de "Conecta tu negocio"
Logotip de "Conecta tu negocio".

Connecta el teu negoci és una iniciativa promoguda per diverses empreses amb la col·laboració de Barcelona Activa i Red.es, que ofereix a les PIME i autònoms una plana web gratuïta durant un any, a més de formació i orientació per donar els primers passos a Internet.

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació considera que els Punt TIC – Teletreball són un espai idoni per realitzar les sessions de formació d'aquest projecte, ja que porten molts anys donant suport a persones emprenedores i autònomes.

Per això, s'ha establert una col·laboració entre la Xarxa Punt TIC i “Connecta el teu negoci”. Els Punt TIC ofereixen les instal·lacions, la persona formadora, i el coneixement i contacte de les PIME i autònoms de la zona; i “Connecta el teu negoci” forma als formadors/ores, i aporta el material i la promoció.

Dimecres, 23 de novembre, de 10:00 a 14:00 hores, a l'Edifici MediaTIC, Barcelona, es realitzarà una trobada formativa per als dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa que vulguin participar en aquesta iniciativa. Cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a l'Oficina Tècnica: oficina.tecnica[arrova]punttic.cat.

Convidem a tots els Punt TIC de Teletreball a aprofitar aquesta oportunitat per seguir oferint el millor servei a PIME, autònoms i emprenedors del seu municipi i comarca!

 

Connecta el teu negoci

A l'estat espanyol hi ha una gran densitat de PIME, però moltes d'elles no s'han parat a pensar en les possibilitats que els oferiria tenir presència a Internet a l'hora de buscar clients potencials. Connecta el teu negoci neix amb l'objectiu d'ajudar-los a introduir-se en la xarxa i crear-se la seva plana web.

Els ofereix:

  • Una eina de creació de llocs web, un domini .es i hosting gratuït durant un anys (després d'aquest període, podran seguir amb la plana web pagant una quota de 3,5€ al mes).
  • Possibilitat de posicionament en Google Places.
  • 75€ de publicitat a Google AdWords.