Guia formativa
Guia formativa.

La formació que s’impartirà a partir del setembre presenta diverses novetats. Així, per exemple, els cursos de formació per a l’ocupació tenen un nou enfoc orientat a treballar les competències. També s’han organitzat cursos i tallers TIC especialitzats, per exemple d’Adobe Photoshop Inicial, de Xarxes Socials, de certificació oficial en Contaplus i d’edició digital de fotos i vídeos amb el mòbil, entre altres, a més d’un curs d’ofimàtica adreçat específicament a joves per poder fer l’examen per al certificat oficial de Microsoft Office.

L’Ajuntament de Masquefa ha editat una nova guia amb tots els cursos que les persones adultes podran fer a partir del setembre vinent i fins al desembre d’aquest 2015 al CTC (Centre Tecnològic Comunitari). La publicació inclou l’oferta formativa organitzada tant per l’Ajuntament com per les entitats.

La guia recull tota la formació que s’ha programat en àmbits com la formació per a l’ocupació, la creació i consolidació d’empreses i comerços, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, els coneixements de base i els accessos al sistema educatiu, i les llengües. També els cursos relacionats amb l’expressió artística i els esports, a més de les exposicions, les xerrades i les sortides previstes fins a final d’any. Aquest document es poden descarregar a www.masquefa.cat i www.ctc.masquefa.net. També estarà disponible, a partir de la primera setmana de setembre, a les dependències municipals i als forns de pa.

Xerrada informativa el 8 de setembre
D’altra banda, a més d’aquesta guia, el 8 de setembre vinent, a les 10 del matí, al CTC (avinguda Catalunya, 60), es farà una xerrada informativa sobre tota la formació per a adults prevista per al curs 2015-2016. Les inscripcions a la sessió s’han de fer presencialment al CTC o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.