Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Forma part de la Xarxa de mentors/es de Barcelona Digital Talent

Posted on 08/06/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Xarxa de mentors/es de Barcelona Digital Talent
Xarxa de mentors/es de Barcelona Digital Talent, for Pexels. 2020. Licence: BY-SA

La Barcelona Digital Talent obre el programa de mentors/es per a persones que tinguin experiència en el sector tecnològic. L'objectiu és ajudar futurs professionals a impulsar la seva carrera digital. Voleu formar-ne part?.

El context actual demanda nous professionals digitals per afrontar els reptes tecnològics i d’innovació que ens depara el futur i l'àmbit digital n'és una oportunitat per iniciar una nova carrera professional.

La Barcelona Digital Talent anima als professionals de les TIC a explicar les seves experiències en el sector tecnològic per ajudar de manera altruista a futurs professionals a impulsar la seva carrera digital a través del seu programa de mentoring.

Què ofereix el Programa de mentoring?

Els mentors/es s'encarregaran, per una banda, d'orientar a les persones de manera activa en el seu desenvolupament digital. L'objectiu és incorporar nous professionals dins el mercat. 

A més, una de les avantatges que ofereix ser mentor/a és connectar amb l'ecosistema digital a través d'esdeveniments i contingut exclusius.

En què consisteixen les mentories?

Les sessions són virtuals, per tant, es podran impartir des de casa. La durada estimada de cadascuna és de 60 m.

Per registrar-se, cal omplir aquest formulari.