Trobada estatal del programa Yuzz. Font: Plana web del programa Yuzz
Trobada estatal del programa Yuzz. Font: Plana web del programa Yuzz.

El programa Yuzz vol fomentar l'emprenedoria entre joves de 18 a 30 anys. A Catalunya compta amb diversos centres, on joves amb idees innovadores treballen en el seu pla d'empresa. Sant Feliu Innova és un d'aquests. A la seva plana web han donat a conèixer totes les activitats que desenvoluparan aquests joves durant el mes de maig i a PuntTIC.cat ens en fem ressò.

Aquesta primera setmana de maig els/les joves han participat a dues sessions formatives, una a càrrec d'experts SECOT sobre lideratge i l'altra de l'ex-yuzz Mireia Rodriguez, coworker de l'espai de coworking Co-Work-TIC.

Dilluns 11 de maig serà el torn de Raquel Caballero, que parlarà amb els/les joves emprenedors d'habilitats i competències de la persona emprenedora. Dimecres 13 l'equip d'Espai Teatre faran una sessió de tallers i jocs teatrals per estimular la creativitat i el 18 de maig Xavier Rabadan, de l'empresa local Abeceweb i coworker, explicarà com fer difusió a Internet dels productes i serveis.

El dijous 21 de maig els “yuzzers” visitaran el centre Yuzz de Sant Cugat, amb què estan agermanats, per fer una sessió conjunta i escollir els “pitch” que participaran com a representants de cada centre en el concurs nacional d'elevator pitch. Finalment, el 27 de maig, Jordi Pla els parlarà sobre gestió de la innovació.

Font: Sant Feliu Innova