Amb la temporada d'estiu, el punt TIC de l'Espai Tecnològic del Raval ens porta el SummerKids! Es tracta d'un conjunt d'activitats adreçades als més petits amb l'objectiu d'explorar la tecnologia des d'un punt de vista creatiu, treballant valors i fomentant el coneixement i l'apropiació del barri.

El SummerKids, el casal d'estiu del Punt TIC Espai Tecnològic
El SummerKids, el casal d'estiu del Punt TIC Espai Tecnològic.

I què han fet? Doncs han estat construint un Risk ambientat en la Plaça Salvador Seguí del Raval! Per això han hagut de fer dibuixos de la plaça i han creat personatges que viuen al barri, tot identificant-los amb cultures dels cinc continents. Desprès, han col·laborat amb l'Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts per passar els seus dissenys del paper a les 3 dimensions, utilitzant la fresadora.

El Marc Pasqual, el dinamitzador de l'Espai Tecnològic, destaca que els nens han deixat volar la seva imaginació i que ha sigut un procés d'aprenentatge que han gaudit molt. A la propera sessió, faran el testeig del joc i les figures i estrenaran el seu Risk Ravalero! També està pendent acabar de pintar les figures i el taulell. Us deixem unes fotos del procés creatiu!