Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC Alta Ribagorça s'adhereix a la campanya #NegoCiberSegur

Posted on 21/10/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge de la campanya #NegoCiberSegur
Imatge de la campanya #NegoCiberSegur, for Agència Catalana de Ciberseguretat. 2020. Licence: Tots els drets reservats

L'àrea de Noves Tecnologies del Consell Comarcal i el Telecentre de l'Alta Ribagorça, a través de la Xarxa de PuntTIC, s'adhereix a la campanya  #NegoCibersegur de l’Agència Catalana de Ciberseguretat.

Segons l'Agència Catalana de Ciberseguretat, en els darrers mesos s'ha detectat un increment del malware o programari maliciós del 475%. Per això, és important donar eines a les empreses i entitats perquè puguin formar-se en aquest àmbit.

L’àrea de Noves Tecnologies del Consell Comarcal i el Telecentre, juntament amb la Xarxa de PuntTIC, s'adhereix a aquesta campanya, fent extensiva la proposta de l’Agència Catalana de Ciberseguretat  #NegoCibersegur, on la ciutadania, en especial les empreses, trobaran recursos sobre cadascun dels àmbits, notícies d’actualitat, un glossari per conèixer alguns termes bàsics sobre ciberseguretat.

Un recurs que posa al nostre abast l'Agència Catalana de Ciberseguretat és aquest qüestionari d'auto-avaluació. A través de dotze qüestions ens ajuden a realitzar un autodiagnosi  sobre diferents temàtiques de ciberseguretat en relació amb la nostra empresa i/o entitat.

També hi ha l'espai Aprèn, amb tips sobre com protegir els negocis empresarials a Internet, a més de petits cursos per aprendre les claus bàsiques per protegir la privacitat i la reputació i ajudar a treballar de forma cibersegura i prevenir els atacs dels ciberdelinqüents.