Conferència Europea de Coworking 2013 a Barcelona
Conferència Europea de Coworking 2013 a Barcelona.

Coworkers, gestors d’espais de Coworking, gestors immobiliaris, representants de les administracions locals, agències públiques de desenvolupament, universitats i gestors d’incubadores de start-up es donaran cita a Barcelona, l'11, 12 i 13 de novembre. Aquesta quarta edició de la Conferència Europea de Coworking està organitzada per Global Enterprise i la Xarxa Punt TIC de Catalunya, amb el suport de la revista de Coworking Deskmag.

El primer dia hi intervindran els ponents principals i es faran els panells temàtics, amb alguns dels millors experts en el camp del coworking, el disseny i la gestió dels ecosistemes, entre d'altres.

El segon dia, dimarts 12 de novembre, la conferència esdevindrà una unconference, també anomenada barcamp, on els mateixos assistents fixaran de forma espontània i participativa el contingut del programa. D’aquesta manera, l’audiència es distribuirà entre diferents tallers interactius.

L’últim dia, 13 de novembre, es realitzaran tallers durant el matí, mentre que a la tarda els assistents tindran l’oportunitat de visitar l’extensa xarxa d’espais de coworking que operen a Barcelona.