Condicions de publicació del Taulell d'Ofertes i Voluntariat de Punt TIC
Condicions de publicació del Taulell d'Ofertes i Voluntariat de Punt TIC.
  • Per a publicar una oferta, has de formar part de la Xarxa Punt TIC i entrar amb el teu nom d'usuari i contrasenya. Si no tens usuari, tot i formar part de la xarxa, pots enviar-nos la teva informació a oficina.tecnica@punttic.cat i publicarem el teu anunci. Per publicar l'anunci, un cop loguejat/da, sota les ofertes publicades t'apareixerà un formulari a omplir amb la informació de la teva oferta: Taulell d'Ofertes i Voluntariat.
  • Punt TIC no es fa responsable dels processos de selecció de les ofertes publicades en el Taulell d'Ofertes i Voluntariat. Tampoc per contingut, informació, comunicació, opinió o manifestació de qualsevol tipus que tingui el Punt TIC, terceres persones o entitats i que comuniquin, transmetin o exhibeixin a través dels nostres serveis.
  • Els Punt TIC han d’oferir una via de contacte (espai web i/o correu electrònic) perquè les persones candidates puguin enviar el seu currículum vitae i tota la informació relativa a la seva candidatura.
  • Punt TIC vetllarà perquè els continguts d'aquesta pàgina no tinguin caràcter xenòfob, discriminatori, racista, difamatori o que de qualsevol manera no fomentin la violència, procurarà impedir la introducció d'anomalies i actuacions il·lícites en la comunitat Internet, i procurarà evitar altres circumstàncies que puguin ser clarament perjudicials per a les persones usuàries.
  • Per defecte, cada anunci romandrà publicat en el portal durant el període que duri l'oferta. Cada punt TIC/usuari pot anar renovant els seus anuncis perquè es mantingui més temps, o donar-ho de baixa abans que acabi el període de publicació. 
  • Punt TIC es reserva el dret a difondre els anuncis publicats en els canals socials de la Xarxa Punt TIC.
  • L'ús d'aquest Taulell d'Ofertes i Voluntariat de Punt TIC implica l'acceptació i adhesió a les nostres condicions d'ús, avisos legals i a la nostra Política de Privacitat.