Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Compartim experiències per trencar l'escletxa digital de gènere

Posted on 25/05/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Trobada dones TIC
Trobada dones TIC . Licence: BY-SA

El passat divendres 22 de maig dinamitzadors/es de la xarxa vam compartir idees, activitats i experiències per trencar l'escletxa digital de gènere, els recursos TIC que tenim a l'abast i cocrear nous reptes.

'DonesTIC: trencant l'escletxa digital de gènere' sota aquest títol, la setmana passada dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC vam trobar-nos per a compartir com treballem per promoure als nostres punts les vocacions tecnològiques entre les noies i joves i pensar idees per treballar de manera coordinada i en xarxa.

Al voltant de 20 persones van assistir a la i la trobada virtual que va comptar amb membres del Òmnia Espai Tecnològic, Bon Pastor-Figueres, Servei Solidari, Torrelles del Llobregat, El Xup2, Pomar, Colectic, Sant Cosme i l'Smartcentre de Santa Bàrbara, juntament amb representants del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l'Oficina Tècnica de Dinamització de la Xarxa Punt TIC.

Els punts van explicar diferents projectes sobre dones TIC com per exemple projectes d'alfabetització digital per a dones migrades i racialitzades, formacions amb dones grans o joves a través de la Technovation Girls Catalonia.

També, vam xerrar sobre la necessitat de potenciar el treball en xarxa i treballar conjuntament per continuar cocreant entre els diferents punts.

Des del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, la DG Joana Barbany va explicar les principals iniciatives que impulsem en el marc del Pla DonaTIC i va informar dels recursos disponibles en aquest àmbit.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.