Logo 10 anys Òmnia
Logo 10 anys Òmnia.

Han estat 10 anys de treball intens entre totes les persones que formen i han format part del projecte i gràcies a això Òmnia s’ha consolidat com a estratègia que afavoreix la igualtat d'oportunitats i la millora individual i col·lectiva. Però en 10 anys el món i el nostre entorn immediat ha evolucionat i molt. Ara el que cal és fer un pas més enllà i preguntar-nos, quin Òmnia volem per al futur? Per reflexionar al voltant d'aquesta idea i altres ens trobarem al Citilab el 26 de novembre.

Al programa podreu veure tot el que farem a la jornada: El Sr. Jordi Ausàs, Honorable Conseller de Governació i Administracions Públiques, s'encarregarà d'inaugurar-la; podreu sentir la conferència d'Ismael Peña, professor de polítiques públiques per al desenvolupament (UOC), expert en dret i ciència política i tècnic en societat del coneixement; en grups de treball debatrem al voltant del projecte Òmnia i, per descomptat, posarem en comú les idees i propostes que hi hagin sorgit; podreu veure un vídeo sobre la història de l'Òmnia on els protagonistes seran els dinamitzadors i dinamitzadores; parlarem de com adaptar els punts per poder oferir un servei adient a persones amb necessitats especials; i podrem conèixer les conclusions del grup de treball sobre els telecentres del Congrés de la CiberSocietat. La cloenda serà a càrrec del Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i del Sr. Josep M. Civís, secretari d'Acció Ciutadana.

La jornada, però, no es limitarà a un únic dia. Abans i després del 26 de novembre comptarem amb una wiki on poder anar treballant els diversos temes que es tractaran a la jornada.

Reserveu el 26 de novembre a les vostres agendes i inscriviu-vos a la jornada! Només cal que ompliu aquest formulari.