Com cada any, els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC ens trobarem a la Jornada de dinamització de la Internet Social, que enguany celebrarà els 10 anys del projecte Òmnia.

Logo 10 anys Òmnia
Logo 10 anys Òmnia.

Han estat 10 anys de treball intens entre totes les persones que formen i han format part del projecte i gràcies a això Òmnia s’ha consolidat com a estratègia que afavoreix la igualtat d'oportunitats i la millora individual i col·lectiva. Però en 10 anys el món i el nostre entorn immediat ha evolucionat i molt. Ara el que cal és fer un pas més enllà i preguntar-nos, quin Òmnia volem per al futur? Per reflexionar al voltant d'aquesta idea i altres ens trobarem al Citilab el 26 de novembre.

Al programa podreu veure tot el que farem a la jornada: El Sr. Jordi Ausàs, Honorable Conseller de Governació i Administracions Públiques, s'encarregarà d'inaugurar-la; podreu sentir la conferència d'Ismael Peña, professor de polítiques públiques per al desenvolupament (UOC), expert en dret i ciència política i tècnic en societat del coneixement; en grups de treball debatrem al voltant del projecte Òmnia i, per descomptat, posarem en comú les idees i propostes que hi hagin sorgit; podreu veure un vídeo sobre la història de l'Òmnia on els protagonistes seran els dinamitzadors i dinamitzadores; parlarem de com adaptar els punts per poder oferir un servei adient a persones amb necessitats especials; i podrem conèixer les conclusions del grup de treball sobre els telecentres del Congrés de la CiberSocietat. La cloenda serà a càrrec del Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i del Sr. Josep M. Civís, secretari d'Acció Ciutadana.

La jornada, però, no es limitarà a un únic dia. Abans i després del 26 de novembre comptarem amb una wiki on poder anar treballant els diversos temes que es tractaran a la jornada.

Reserveu el 26 de novembre a les vostres agendes i inscriviu-vos a la jornada! Només cal que ompliu aquest formulari.