Premis Globals de Telecentres 2013
Premis Globals de Telecentres 2013.

Els responsables de Telecentre.org s'han mostrat molt satisfets amb la participació de la primera edició dels Premis Globals de Telecentres (Global Telecentre Awards). De les 261 candidatures rebudes 58 s'han presentat a la categoria de telecentre, 60 a la de dinamitzadors/ores, 22 a la de xarxa de telecentres, 57 a la de telecentres i innovació,  52 a la d'iniciativa global de telecentres, i 10 a la de centre d'accés a la informació.

Les candidatures es podien presentar a través de les diverses comunitats virtuals de Telecentre.org. Així, el 50% han estat publicades a la comunitat en castellà, el 36% en anglès, el 14% restant a la d'àrab, rus i francès.

Durant el mes de març, Telecentre.org està revisant totes les candidatures, de les quals seleccionarà tres semifinalistes en cada categoria. A l'abril, tindrem la possibilitat de mostrar el nostres suport als finaistes a través d'una votació popular. La candidatura més votada en cada categoria obtindrà el premi de la comunitat.

També hi haurà premis del jurat, que es donaran a conèixer durant la jornada Spark 2013, que tindrà lloc el 28 i 29 de maig a Granada.