Si et presentes als ALL DIGITAL Awards 2022 explicant la tasca que realitzes, això serà possible. A més, podràs viatjar a Praga per recollir el premi. El període per presentar candidatures tanca el 29 de juliol.

ALL DIGITAL Awards 2022
ALL DIGITAL Awards 2022. 2022. Tipus de lletra: ALL DIGITAL. Llicència: Tots els drets reservats.

ALL DIGITAL convoca l'edició 2022 d'aquests premis per reconèixer els èxits i habilitats digitals de persones i organitzacions d'Europa que apropen apropar a la ciutadania els beneficis i les oportunitats creades per la transformació digital. Els ALL DIGITAL Awards reconeixen la seva innovació, dedicació i el paper inspirador que tenen per a moltes persones i les persones dinamitzadores Punt TIC són les candidates perfectes per aquests premis.

Els guardons compten amb tres categories:

L'any 2021, la dinamitzadora Lídia Santiago, del Punt Òmnia Torrelles, va quedar finalista a la categoria de 'Millor dinamitzador/a digital'.

Qui es pot presentar?

Es poden presentar a les tres categories de premis tant organitzacions TIC com persones individuals. Per fer-ho, cal que treballin en Europa en l'àmbit de la millora de les habilitats digitals. Les candidatures s'han de completar en anglès i es presenten a través d'un formulari en línia com a molt tard el 29 de juliol de 2022. Per a més informació, pots consultar les bases de la convocatòria

Un jurat valorarà les candidatures en funció d'un conjunt de criteris i triarà tres finalistes en cadascuna. Els/les guanyadors/ores de totes les categories menys la de dinamitzador/a digital seran seleccionats pel jurat. En canvi, les tres persones finalistes de la categoria de millor dinamitzador/a digital entraran en una votació pública en línia a l'agost (dates específiques a concretar). Les persones finalistes s'anunciaran el 30 d'agost de 2022.

L'acte de lliurament dels premis se celebrarà a Praga el 29 de setembre de 2022, durant l'All Digital Summit.. Les persones guanyadores rebran els trofeus i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives davant un públic de més de 150 participants. Els premiats tindran el seu allotjament (1 persona per 2 nits) i el seu viatge amb despeses ( de fins a 300 €) cobertes per ALL DIGITAL.