Dispositius mòbils
Dispositius mòbils.

Telecentre.org en col·laboració amb Associazione Seed han posat en marxa un estudi per avaluar l'impacte i integració dels mòbils en els serveis que ofereixen els telecentres i el rol que juguen els dinamitzadors en aquest procés de consolidació. L'enquesta vol abordar com conviuen en l'actualitat les activitats tradicionals dels telecentres amb les noves possibilitats que han obert els mòbils i tablets.

L'estudi ha començat amb una fase pilot on només estan convidades a participar 9 xarxes de telecentres de tot el món: Bangladesh, Egipte, la Índia, Kenya, Malàisia, Oman, Filipines, Ruanda i Espanya.

Com pots participar? Pots omplir de forma online aquesta enquesta (trigaràs al voltant de 20 minuts) aportant la teva experiència al capdavant del teu punt. L'enquesta està redactada completament en anglès però les respostes són tipus test així que no cal tenir un nivell de redacció avançat. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l'Oficina Tècnica pels canals habituals.

Els resultats d'aquesta primera fase es presentaran a Barcelona el proper mes d'octubre durant la inauguració de l'Spark-Lab, el laboratori del telecentre del futur. A més, els resultats també seran publicats en diferents canals de comunicació així com a articles científics.