Aquesta companyia australiana és coneguda per la seva plataforma d'aprenentatge de codi obert, que utilitzen més de 180 mil persones arreu del món, també la Xarxa Punt TIC. Les oficines de Barcelona compten amb 10 persones treballadores, amb la previsió d'arribar fins als 40. 

Equip Moodle
L'oficina de Barcelona. Autor: Moodle. Llicència: Tots els drets reservats.

Moodle es dedica al software per al sector educatiu des de la seva creació l'any 2003. Les oficines centrals de l'empresa es troben a Perth, Austràlia i, a partir d'ara, la seva segona seu més important serà la que acaba d'obrir a Barcelona. Des d’aquesta es durà a terme l’expansió a Europa i Amèrica del Sud.

La Generalitat de Catalunya ha col·laborat en la creació de l'oficina, a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d'ACCIÓ.

Des de 2013 la companyia és present a Barcelona amb un equip que treballava de forma remota. Ara, amb l’obertura de les oficines, durà a terme tasques de desenvolupament de software i de l’aplicació per a mòbils, serveis de personalització, el departament legal i el de comunicació. També serà responsable de l’organització de les MoodleMoots, congressos internacionals per a professionals de l’àmbit de l’educació i usuaris/àries de la seva plataforma. De fet, a partir del 2019 Barcelona serà la seu mundial d’aquest esdeveniment.