Equip Moodle
L'oficina de Barcelona. Autor: Moodle. Licencia: Todos los derechos reservados.

Moodle es dedica al software per al sector educatiu des de la seva creació l'any 2003. Les oficines centrals de l'empresa es troben a Perth, Austràlia i, a partir d'ara, la seva segona seu més important serà la que acaba d'obrir a Barcelona. Des d’aquesta es durà a terme l’expansió a Europa i Amèrica del Sud.

La Generalitat de Catalunya ha col·laborat en la creació de l'oficina, a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d'ACCIÓ.

Des de 2013 la companyia és present a Barcelona amb un equip que treballava de forma remota. Ara, amb l’obertura de les oficines, durà a terme tasques de desenvolupament de software i de l’aplicació per a mòbils, serveis de personalització, el departament legal i el de comunicació. També serà responsable de l’organització de les MoodleMoots, congressos internacionals per a professionals de l’àmbit de l’educació i usuaris/àries de la seva plataforma. De fet, a partir del 2019 Barcelona serà la seu mundial d’aquest esdeveniment.