7a trobada ScratchEd Meetup Barcelona
7a trobada ScratchEd Meetup Barcelona. Autor: ScratchEd Meetups. Llicència: Tots els drets reservats.

Cada mes de desembre, els dinamitzadors i les dinamitzadores que participen de Créixer amb Robots, la comunitat de robòtica i programació de la Xarxa Punt TIC, tenen el costum de reunir-se en una trobada de robòtica creativa. Enguany, en comptes d'organitzar una jornada pròpia, han decidir sumar-se a la setena trobada ScratchEd Meetup Barcelona que tindrà lloc el 16 de desembre. És una trobada oberta a tothom i conviden a totes les persones dinamitzadores que tinguin interès en la programació i la robòtica a participar-hi!

Els Meetups de l’ScratchEd són trobades mensuals informals on docents, educadors/ores i formadors/ores intercanvien idees i experiències, resolen dubtes i fan xarxa amb altres persones interessades en les eines de pensament computacional per a infants i joves.

Les trobades s'estructuren en tres parts:

  1. Treball en xarxa i coneixent els interessos dels i de les assistents.
  2. Tots i totes plegades decideixen la composició de la graella de sessions i, en grups petits en funció dels interessos, es distribueixen en els diferents espais.
  3. Es retroben totes per compartir els temes tractats. Un bon moment per inspirar i ser inspirat!

A Barcelona ja se n'han fet sis trobades i el 16 de desembre arriba la setena. Serà a la Lleialtat Santsenca, de 10.00 a 13.00 hores. La trobada és gratuïta i inclou esmorzar a mig matí. Per participar-hi, cal confirmar assistència aquí.