Cartell de les càpsules formatives Catallunya Emprèn a la Ribera d'Ebre
Cartell de les càpsules formatives Catallunya Emprèn a la Ribera d'Ebre. Autor: Punt TIC de la Ribera d'Ebre. 2017.

Unes sessions que es realitzen en el marc de la xarxa Catalunya Emprèn, juntament amb el Centre d’Empreses "La Ribera" de Flix i amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Per enguany se n'han preparat tres, gratuïtes i de quatre hores de durada cadascuna, adreçades principalment a emprenedors/ores, empresaris i autònoms/es. Totes es duran a terme tant al Telecentre de la Ribera d’Ebre (Seu Comarcal), a Móra d’Ebre, com al Centre d’Empreses "La Ribera", a Flix, per facilitar l’assistència als interessats.

La primera càpsula es titula "Com utilitzar el certificat digital i la facturació electrònica al teu negoci", i es farà a Móra d’Ebre  l’11 i 13 de juliol i a Flix el 18 i 20 del mateix mes, en tots dos casos de 15.00 a 17.00 hores.

La segona, sota el nom "Eines TIC: Primers passos amb MailChimp – Com emmagatzemar i enviar arxius pesants del teu negoci", tindrà lloc el 19 i 21 de setembre a Móra d’Ebre i el 26 i 28 a Flix, també de 15.00 a 17.00 hores.

La darrera serà "Com utilitzar Facebook al teu negoci: trucs i errors freqüents", i s’hi podrà assistir a Móra d’Ebre els dies 17 i 19 d’octubre i a Flix el 24 i 26, de 15.00 a 17.00 hores.

Les persones interessades en inscriure-s’hi poden omplir el full que trobaran en aquest enllaç. A més, també hauran de fer arribar el DNI escanejat a l’adreça de correu electrònic dinamitzacio@riberaebre.org.

Per a més informació, podeu trucar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al telèfon 977 40 18 51 i preguntar per Promoció Econòmica o bé pel Telecentre de la Ribera d'Ebre.