Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Inscripcions obertes per a les càpsules formatives de la Xarxa Emprèn 2017 a la Ribera d'Ebre

Publicat el 07/07/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de les càpsules formatives Catallunya Emprèn a la Ribera d'Ebre
Cartell de les càpsules formatives Catallunya Emprèn a la Ribera d'Ebre, per Punt TIC de la Ribera d'Ebre. 2017

L’11 de juliol començaran les càpsules formatives organitzades des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, impartides pels tècnics del Departament d’Informàtica i telecentre del mateix Consell Comarcal.

Unes sessions que es realitzen en el marc de la xarxa Catalunya Emprèn, juntament amb el Centre d’Empreses "La Ribera" de Flix i amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Per enguany se n'han preparat tres, gratuïtes i de quatre hores de durada cadascuna, adreçades principalment a emprenedors/ores, empresaris i autònoms/es. Totes es duran a terme tant al Telecentre de la Ribera d’Ebre (Seu Comarcal), a Móra d’Ebre, com al Centre d’Empreses "La Ribera", a Flix, per facilitar l’assistència als interessats.

La primera càpsula es titula "Com utilitzar el certificat digital i la facturació electrònica al teu negoci", i es farà a Móra d’Ebre  l’11 i 13 de juliol i a Flix el 18 i 20 del mateix mes, en tots dos casos de 15.00 a 17.00 hores.

La segona, sota el nom "Eines TIC: Primers passos amb MailChimp – Com emmagatzemar i enviar arxius pesants del teu negoci", tindrà lloc el 19 i 21 de setembre a Móra d’Ebre i el 26 i 28 a Flix, també de 15.00 a 17.00 hores.

La darrera serà "Com utilitzar Facebook al teu negoci: trucs i errors freqüents", i s’hi podrà assistir a Móra d’Ebre els dies 17 i 19 d’octubre i a Flix el 24 i 26, de 15.00 a 17.00 hores.

Les persones interessades en inscriure-s’hi poden omplir el full que trobaran en aquest enllaç. A més, també hauran de fer arribar el DNI escanejat a l’adreça de correu electrònic dinamitzacio@riberaebre.org.

Per a més informació, podeu trucar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al telèfon 977 40 18 51 i preguntar per Promoció Econòmica o bé pel Telecentre de la Ribera d'Ebre.