All Digital Awards 2019
All Digital Awards 2019. Autor: ALL DIGITAL. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

Persones i organitzacions treballen diàriament per a donar suport a l'emprenedoria i l'ocupabilitat en un entorn digital i un mercat laboral en constant canvi amb l'objectiu de garantir la inclusió digital i permetre la innovació social digital.

Per a reconèixer aquesta tasca, un any més, ALL DIGITAL ha convocat l'edició 2019 dels premis per reconèixer i celebrar la seva innovació, dedicació i el paper inspirador que realitzen moltes persones en aquest àmbit.

Els premis compten amb quatre categories:

Podeu consultar la descripció completa, els criteris d'avaluació i els formularis de sol·licitud a l'enllaç corresponent de cada categoria. Us informem que tant la informació com els formularis estan en anglès i les nominacions també s'hauran de fer en aquesta llengua.

Només les entitats membres d'ALL DIGITAL podran presentar nominacions a les categories de projecte de cooperació i de recurs digital. A les altres dues categories (dinamitzador/a digital i "changemaker" digital) qualsevol persona o organització podrà nominar. S'hi podran presentar candidatures fins al 31 de juliol de 2019. De l'1 al 31 d'agost, el jurat valorarà les candidatures en funció d'un conjunt de criteris i triarà els/les tres finalistes de cada categoria. Hi haurà una votació pública en línia per triar el/la millor dinamitzador/a i, en canvi, els/les guanyadors/ores de les altres tres categories seran seleccionats pel jurat.

Els/les finalistes de cada categoria seran convidats/des a assistir a la 12th annual ALL DIGITAL Summit 2019, que tindrà lloc a Bologna, Itàlia, els dies 10 i 11 d'octubre. S'analitzarà el paper dels centres de competència digital en les habilitats de STEAM i com poden treballar conjuntament amb institucions d’educació i formació, professors, autoritats públiques, empreses, responsables polítics, actors de la inclusió social, organitzacions culturals, altres organitzacions de la societat civil i els propis aprenents, per a establir ponts entre tots aquests sectors.

Tots els finalistes rebran premis i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives a una audiència de 150 persones d'organitzacions d'arreu Europa.

Si voleu presentar candidatures, podeu contactar amb l'Oficina Tècnica.