Lliurament de premis dels ALL DIGITAL Awards
Lliurament de premis dels ALL DIGITAL Awards. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2017. Llicència: BY-SA.

L'acte va tenir lloc a Doble 36 Paraguai Creativa Space, al Poble Nou, Barcelona, on es va fer el sopar amb els/les participants de la trobada europea i la festa dels 10 anys de la xarxa ALL DIGITAL.

Amb anterioritat es coneixien els/les tres finalistes de les quatre categories i a l'esdeveniment es van desvelar els guardonats i guardonades.

El guanyador en la categoria de millor recurs digital va ser Yep4Europe Methodology creat pel Consorci Yep4Europe, que inclou Maks vzw de Bèlgica, El Teb de Catalunya i Telecentro de Croàcia. La metodologia està dirigida als facilitadors/ores d'arreu d'Europa, per ensenyar als i a les joves habilitats digitals i d'alfabetització mediàtica, per poder utilitzar les tecnologies digitals per abordar els problemes socials que els envolten.

El millor projecte en cooperació va ser Generation 0101, que va ser implementat per set socis, amb CTC Rijeka com a organització líder. Els principals resultats del projecte són:
 
  • Directrius per als responsables polítics en el context de l'atur juvenil.
  • Desenvolupament i proves de set mòduls educatius en el camp TIC.
  • Set hackathons internacionals en països socis, on els participants van aprofitar el coneixement mitjançant la creació de solucions TIC per a les organitzacions socials.

La millor dinamitzadora digital val ser Dolores Carmona, facilitadora del Programa d'Alfabetització Digital d'Extremadura - AUPEX, Torremejía / Badajoz, Espanya. En els seus 15 anys de servei, Dolores ha realitzat més de 1.000 tallers per a unes 10.000 persones. Promou la cultura digital intentant construir un entorn de cooperació i un profund sentit de la comunitat on la gent se sent còmoda i confiada.

La milor changemaker digital 2017 és Veronique De Leener, directora de Maks vzw, Bèlgica. Veronique va fundar Maks al barri més pobre de Brussel·les per ajudar les persones a través de projectes d'economia social i habilitats digitals. Cada any Maks arriba a 2.500 persones desfavorides; 500 d'elles es guien a l'ocupació. Veronique va portar el mètode de narració digital al nucli de la formació com una forma de donar veu a persones sobre temes socials importants.