L'All Digital Summit 2022 se celebrarà el 28 i 29 de setembre a Praga. Parlarà sobre els efectes de la transformació digital. A més, donarà a conèixer les persones guanyadores dels All Digital Awards 2022.

All Digital Summit 2021
All Digital Summit 2021. Autor: All Digital. 2021. Llicència: BY-SA.

A més, la cimera se celebrarà del 28 al 29 de setembre de 2022 i parlarà sobre els efectes de la transformació digital en diferents sectors socials i en com les habilitats digitals poden ajudar les persones a beneficiar-se'n.

Les persones guanyadores dels Premis All Digital, que reconeixen els èxits i habilitats digitals de persones i organitzacions d'Europa, rebran els seus trofeus. Des de la Xarxa Punt TIC, vam presentar a tres persones membres de la nostra comunitat a dues de les tres categories a concurs a través de un procés de votació participatiu. L'entitat europea ha publicat els finalistes que podeu conèixer a través d'aquest enllaç.

La cerimònia de lliurament dels premis se celebrarà a Praga el 29 de setembre. Les persones guanyadores rebran els trofeus i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives davant d'un públic de més de 150 participants.