La Bonne

Tabú. Tu tries què t'hi jugues!
Publicat el 13/07/2017
0
Ofereix als centres d'ensenyament secundari i als espais de joves una exposició interactiva a través del qual es poden moure els i les joves de la mà d'una aplicació mòbil. Tracta temes com ara el "sexpreading", la forma de lligar i la cosificació del cos de les noies.
Espai de coworking cowBonne
Publicat el 27/04/2017
0
El projecte de La Bonne és "la de generar un espai de plaer des d’on poder crear continguts i desenvolupar projectes relacionats amb el sector cultural i social". Així, aquest mes d'abril han apostat pel coworking i han transformat un dels seus espais en centre de coworking.
Fotograma de "I tu com ho veus?"
| Data de l'esdeveniment: 17/03/2017
Publicat el 06/03/2017 | Data de l'esdeveniment: 17/03/2017
0
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el centre cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona projectarà els audiovisuals "I tu com ho veus?" i "El dia que em vaig enrotllar amb la tecnologia", amb un debat posterior al voltant del micromasclisme, la dona i la tecnologia, el treball i la...
Wikidones, projecte de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones a la Viquipèdia
Publicat el 19/12/2014
0
Segons els darrers informes elaborats per Wikipedia, el nombre de dones editores no supera el 9%. Amb l'objectiu de fomentar que les dones s'animin a generar continguts, La Bonne, el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, ha llançat Wikidones.
Subscriure a La Bonne