Espai de coworking cowBonne
Espai de coworking cowBonne. Autor: La Bonne. Llicència: Tots els drets reservats.

La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison és un espai de gestació de projectes culturals feministes als àmbits audiovisual, artístic i performàntic, situat a Barcelona. Des d'aquest mes d’abril, compta amb un nou projecte: cowBonne. Es tracta d'un espai de coworking per a dones, que han creat en resposta a "les demandes que els han fet les companyes de viatge que han transitat per la Bonne en els darrers anys". Per poder fer realitat aquest coworking, han transformar un dels seus espais "en un lloc de benestar laboral". 

El consideren un "espai de coworking singular" i ho expliquen així: "Són moltes les dones que tenim la necessitat d’una zona comunal, propia i alhora compartida amb altres afins… amb ganes de posar en marxa un projecte i crear nous valors i riquesa".

L’espai és autogestionat i té taules individuals de treball, taules compartides, espais de reunió, zones de descans i també espais multiusos. Les dones interessades en desenvolupar els seus projectes en aquest espai es poden posa en contacte amb cowbonne[arrova]labonne.org.