Punt TIC

Setmanari Punt TIC
24 de febrer - núm. 784

 
 
La Tech Spirit Barcelona reunirà a reunirá a professionals de l`ecosistema start up
 
L'esperit del Mobile Congress crea el Tech Spirit Barcelona
 

Amb la cancel·lació del Mobile World Capital 2020 i del 4YFN, la comunitat emprenedora ha creat el Tech Spirit Barcelona, un nou esdeveniment gratuït per a tot l’ecosistema startup.

 
 
Mobile Week 2019
 
La Mobile Week s'estén per tot Catalunya
 

Malgrat la cancel·lació del Mobile World Congress 2020, la Mobile Week se celebra en 15 indrets de Catalunya amb activitats per a reflexionar sobre l'art, la ciència i la tecnologia.

 
 
Imatge per il·lustrar la notícia de la Blockchain Spirit BARCELONA el 27 de febrer de 2020 a la Casa Llotja de Mar
 
La comunitat blockchain es dona cita a Barcelona
 

Dins el Tech Spirit, el 27 de febrer la Cambra de Comerç impulsa la Blockchain Spirit BARCELONA on es donarà cita la comunitat blockchain estatal i internacional.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller gratuït `Vols fer servir programari lliure a la teva entitat?` el 4 de març de 2020 a Girona Emprèn

Girona Emprèn engega un taller de programari lliure per a entitats

El Centre d'Iniciatives Locals de Girona (Girona Emprèn) engega un taller gratuït el 4 de març dirigit a entitats i associacions de Girona per aprendre a migrar i utilitzar alternatives informàtiques lliures i gratuïtes.Imatge per il·lustrar Apps de meditació i Mindfulness del taller del Punt TIC Palau

Coneixes aquestes Apps de Mindfulness?

El 18 de febrer el Punt TIC Palau va realitzar un taller introductori al Mindfulness, dinamitzat per Paco Romera. Ens donen una llista d'Apps mòbils que podem fer servir per a practicar-lo. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per il·lustrar la notícia sobre la presentació de la campanya `Get Your Facts Straight!` el 10 de març a Bruseles

La campanya 'Get Your Facts Straight!' d'ALL DIGITAL vol conscienciar sobre la desinformació

El 10 de març ALL DIGITAL presenta a Brussel·les la campanya 'Get Your Facts Straight!' per a tractar la desinformació, l'odi i l'abús que es produeixen als mitjans de comunicació i canals socials.

 

Imatge per il·lustrar la 8è. edició de `Three Headed Monkey Awards` (3HMA)

8è. edició del concurs de videojocs 'Three Headed Monkey Awards' (3HMA)

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) engega la 8è. edició de Three Headed Monkey Awards (3HMA), el concurs de videojocs amb una dotació total de 7.500€.

 

Logo del XIV Premi Espiral de l`Associació Espiral, Educació i Tecnologia

Oberta la convocatòria del XIV Premi Espiral

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia presenta el XIV Premi Espiral per donar resposta a les pràctiques i estratègies innovadores que sorgeixen a les aules amb vocació de futur. Les inscripcions estan obertes fins l'1 de maig.

 
 
 
AGENDA
 
 
Meetup 'Captació de fons a través de la compra online'
26 de febrer, Fundació Josep Maragall, Barcelona [+info]
Xerrada: Tecnologia i seguretat en l’àmbit familiar a l'Alta Ribagorça
27 de febrer, Sala de Plens del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
Taller de informàtica al Punt TIC de Sant Pere de Riudebitlles
Del 3 al 31 de març, Equipament cultural Escoles Velles, Sant Pere de Riudebitlles [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC