Mobile Week 2019
Mobile Week 2019. Autor: Mobile World Capital. Llicència: Tots els drets reservats.

Un programa amb més de 150 activitats, xerrades i tallers es reproduiran des del 20 de febrer i fins a finals març que ve per centres cívics i espais de cadascun dels districtes de la capital catalana. I per d'altres municipis arreu de Catalunyabaixant fins a les Terres de l’Ebre i pujant als Pirineus, fins a finals de febrer.

La Mobile Week ofereix les eines necessàries perquè la ciutadania se situï en el centre d'aquesta revolució digital amb activitats que giren al voltant de tres temàtiques principals:

  • Robòtica i intel·ligència artificial
  • Dades i ciberseguretat
  • Mobilitat del futur

Temàtiques de les activitats

Mobilitat del futur

Per descobrir com la tecnologia jugarà un paper fonamental en la mobilitat a les ciutats en el futur.

Robòtica i Intel·ligència Artificial

Per a saber com combinar la Intel·ligència Humana amb la Intel·ligència Artificial per al nostre benestar.

Dades i seguretat informàtica

La nova matèria primera de l'economia són les dades i l'ús que es fa d'ells, però som realment conscients del que això implica? Descobrirem com fer un ús adequat d'aquestes dades.

La Mobile Week a Barcelona

Coneix tota la programació de la 4ª edició de Mobile Week a Barcelona aquí. Amb conferències, tallers i activitats per tota la ciutat del 20 al 1 de març.

Family Day

El Family Day és un espai per a les famíles perquè es diverteixin amb la tecnologia en un espai amb conferències, tallers, food trucks i música per a tots els públics. 

Es realitzarà l'1 de març a l'Antiga Fàbrica Estrella Damn a Barcelona des de les 11:00 a les 17:00 h. Cal inscripció prèvia.

La Mobile Week a Catalunya

Coneix tota la programació de la 2a edició de Mobile Week a Catalunya aquí. Amb conferències, tallers i activitats per tot el territori del 6 al 29 de febrer.