La Tech Spirit Barcelona reunirà a reunirá a professionals de l'ecosistema start up
La Tech Spirit Barcelona reunirà a reunirá a professionals de l'ecosistema start up. Autor: Pexels. 2015. Llicència: BY-SA.

L'esdeveniment per a persones emprenedores creat per a compensar la cancel·lació del MWC, presenta una agenda amb més de 60 conferències.

Les jornades se celebraran en les instal·lacions de Barcelona Tech City (Pier 01 i 03) i la Llotja de Mar, de la Cambra de Comerç de Barcelona els propers 25 i 26 de febrer a Barcelona.

L'esdeveniment està organitzat per Barcelona Tech City, la principal associació d'emprendedors/es de la ciudad i administracions públiques com l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya. 

El programa contempla un seguit de sessions especialitzades sobre diverses temàtiques com blockchain, accions d'emprenedoria cultural, mobilitat sostenible, innovació disruptiva, dones i tecnologia, intel·ligència artificial. Podeu consultar-ho aquí.

A més, des de Tech Spirit Barcelona estan recollint tot un seguit d'esdeveniments diversos sobre tecnologia, innovació i emprenedoria que es duran a terme durant aquests dies. Els trobareu a través d'aquest enllaç.

Podeu realitzar la vostra inscripció de manera gratuïta omplint aquest formulari.