Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tech Spirit Barcelona reunirà a professionals de l'ecosistema start up

Publicat el 21/02/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
La Tech Spirit Barcelona reunirà a reunirá a professionals de l'ecosistema start up
La Tech Spirit Barcelona reunirà a reunirá a professionals de l'ecosistema start up, per Pexels. 2015. Llicència: BY-SA

Amb la cancel·lació del Mobile World Capital 2020 i del 4YFN, la comunitat emprenedora ha creat el Tech Spirit Barcelona, un nou esdeveniment gratuït per a tot l’ecosistema startup.

L'esdeveniment per a persones emprenedores creat per a compensar la cancel·lació del MWC, presenta una agenda amb més de 60 conferències.

Les jornades se celebraran en les instal·lacions de Barcelona Tech City (Pier 01 i 03) i la Llotja de Mar, de la Cambra de Comerç de Barcelona els propers 25 i 26 de febrer a Barcelona.

L'esdeveniment està organitzat per Barcelona Tech City, la principal associació d'emprendedors/es de la ciudad i administracions públiques com l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya. 

El programa contempla un seguit de sessions especialitzades sobre diverses temàtiques com blockchain, accions d'emprenedoria cultural, mobilitat sostenible, innovació disruptiva, dones i tecnologia, intel·ligència artificial. Podeu consultar-ho aquí.

A més, des de Tech Spirit Barcelona estan recollint tot un seguit d'esdeveniments diversos sobre tecnologia, innovació i emprenedoria que es duran a terme durant aquests dies. Els trobareu a través d'aquest enllaç.

Podeu realitzar la vostra inscripció de manera gratuïta omplint aquest formulari.

 

Et pot interessat també